Fiets van het jaar

Batavus Finez is Fiets van het Jaar 2020!

De ‘Batavus Finez’ is door de RAI Vereniging uitgeroepen tot Fiets van het jaar 2020!
De Fiets Awards werden uitgereikt tijdens de opening van de fietsbeurzen E-Bike Xperience en Bike Motion Benelux in de Jaarbeurs in Utrecht. De vakjury beoordeelde de Batavus Finez als de echte Nederlandse winnaar. Een ideale allrounder, met een perfect stabiel frame.

De ‘Batavus Finez’ is klaar voor elke rit!

zijn super stabiele frame en perfecte rijeigenschappen in allround gebruik is de Finez klaar voor elke soort rit! Door de voorvering en geveerde zadelpen zijn de ruwe wegen in de stad geen enkel probleem en door de dichte kettingkast voorkom je dat er vuil tussen je ketting komt.
Dat is lekker onderhoudsarm en je kan langer (zonder zorgen) blijven fietsen.

Door de unieke Vizi-verlichting ben je altijd zichtbaar in het verkeer. Dat is wel zo veilig.
De Vizi-verlichting is de nieuwe dynamische dagrijverlichting.
De koplamp is net iets verder op het spatbord geplaats zodat deze niet snel beschadigt tijdens het stallen. Het achterlicht is mooi geïntegreerd in de bagagedrager.
Doordat de verlichting op de naafdynamo werkt, staat deze altijd aan en met de standlichtfunctie blijft deze ook branden als je voor een stoplicht staat te wachten. Dat is wel zo veilig.

Ultieme stabiliteit dankzij wetenschapDe nieuwe Batavus Finez is tot stand gekomen door een nauwe samenwerking met de T.U. Delft.
Hier is gekeken naar een optimale zitpositie om een comfortabele rit te garanderen. 
De combinatie tussen comfort en een sterk frame zorgen voor ongeëvenaarde rijeigenschappen. 


Sparta M8b E-bike van het jaar 2019!

Ook dit jaar heeft Sparta wederom de titel ‘E-bike van het jaar gewonnen’ In 2018 was dat de R5Te en voor 2019 is het de M8b. 

De Sparta M8b heeft alles wat je als moderne e-biker wil. Een spetterend design gecombineerd met krachtige prestaties. Completer wordt hij niet. 

De Sparta M8b is van alle luxe voorzien. Met de betrouwbare Bosch middenmotor fiets je soepel en comfortabel. Met deze elektrische fietst ga je waarschijnlijk voor de omweg, want met het fraaie design van de Sparta M8b mag je gezien worden! Kenmerkend voor deze Sparta Mb-serie zijn de weggewerkte lasnaden en het verlichte logo voor nóg meer zichtbaarheid. Je kan zelf bepalen hoever je wilt fietsen met de keuze uit een 300Wh, 400Wh of 500Wh accu.

Wij nodige u van harte uit voor een proefrit met advies op maat!

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Facebook


Alpina
Batavus
Cortina
Kalkhoff
Sparta
Urban Arrow
Vogue