Fiets van het jaar

Cortina Common (stads)fiets van het jaar 2019!

De Cortina Common is niet alleen een fiets, maar een totaalconcept.

Alle Cortina Common-modellen zijn namelijk uitgerust met het unieke AtranVelo System (AVS). Met dit kliksysteem bevestig je de Cortina AVS-accesoires snel en gemakkelijk voor- of achterop je fiets. Uit het juryrapport:

‘De Cortina Common is met recht dé Fiets van het jaar. Een eigentijdse fiets met modieuze kleuren die zich onderscheidt door de handige bagagemand die op zeer eenvoudige wijze zowel voorop de fiets als op de bagagedrager gemonteerd kan worden. En mischien nog wel het belangrijkste van alles, deze fiets biedt no-nonsense fietsplezier.En nu ook als Family Bike! (Moederfiets) De 'Cortina Common Family'
is een trendy familiefiets met een uniek verlaagd frame waardoor je makkelijk op- en af kunt stappen. Mede dankzij de Nexus 7-speed versnellingen is de Common Family de ideale allround familiefiets.
De fiets heeft een speciale achterdrager met de mogelijkheid voor verlenging, zodat je zowel een zitje als fietstassen kunt monteren. Daarnaast hebben de dragers het geïntegreerde AtranVelo System (AVS). Hiermee kun je heel eenvoudig een mand of krat op je fiets klikken en er ook weer af halen. Daarnaast heeft de Cortina Common Family een dubbele standaard, zodat de fiets ook stevig staat als deze zwaar beladen is.


Sparta M8b E-bike van het jaar 2019!

Ook dit jaar heeft Sparta wederom de titel ‘E-bike van het jaar gewonnen’ In 2018 was dat de R5Te en voor 2019 is het de M8b. 

De Sparta M8b heeft alles wat je als moderne e-biker wil. Een spetterend design gecombineerd met krachtige prestaties. Completer wordt hij niet. 

De Sparta M8b is van alle luxe voorzien. Met de betrouwbare Bosch middenmotor fiets je soepel en comfortabel. Met deze elektrische fietst ga je waarschijnlijk voor de omweg, want met het fraaie design van de Sparta M8b mag je gezien worden! Kenmerkend voor deze Sparta Mb-serie zijn de weggewerkte lasnaden en het verlichte logo voor nóg meer zichtbaarheid. Je kan zelf bepalen hoever je wilt fietsen met de keuze uit een 300Wh, 400Wh of 500Wh accu.

Wij nodige u van harte uit voor een proefrit met advies op maat!

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Facebook


Alpina
Batavus
Cortina
Kalkhoff
Sparta
Vogue